Zwart Parajumpers Jas Dames Jas Dames Jas Jas Dames Zwart Parajumpers Zwart Parajumpers Parajumpers Dames Zwart

Veertig jaar expertise – het verhaal van Blijf Groep

Veiligheid, betrokkenheid en het duurzaam stoppen van geweld: dat is waar Blijf Groep voor staat. Voor slachtoffers betekent Blijf Groep een veilige haven en een kans op een toekomst zonder geweld. En voor iedereen die werkt aan het oplossen van huiselijk geweld, biedt Blijf Groep kennis, innovatie en expertise. Onze medewerkers zijn professioneel, betrokken en moedig. Waar anderen soms terugdeinzen, bieden zij concrete hulp.

Het begin: de Blijf-van-mijn-lijfhuizen

De wortels van Blijf Groep liggen in de Blijf-van-mijn-lijfhuizen, die vanaf de jaren zeventig vrouwen een veilige plek boden tegen huiselijk geweld. Voordat in 1974 het eerste Blijf-van-mijn-lijfhuis de deuren opende, was huiselijk geweld een privézaak. Een taboe zelfs. De vrouwen die de Blijf-van-mijn-lijfhuizen begonnen, doorbraken dat taboe. Huiselijk geweld werd erkend als een publiek en maatschappelijk probleem.

Blijf-van-mijn-lijf bood voor het eerst een schuilplaats voor slachtoffers en zette partnergeweld op de agenda.

Bescherming en hulpJas Jas Jas Zwart Zwart Dames Parajumpers Parajumpers Zwart Zwart Dames Dames Jas Parajumpers Dames Parajumpers

In de Blijf-van-mijn-lijfhuizen ontsnapten slachtoffers uit de gevangenis die hun leven was geworden. Dat was toen zo, en dat is nu niet anders. Vrouwen in de opvang vinden bescherming tegen geweld. Het besef dat ze niet alleen staan. En hulp bij belangrijke vragen: hoe pak je de problemen aan? Hoe kun je het geweld definitief stoppen? En hoe zorg je ervoor dat je kinderen zo min mogelijk beschadigd raken?

Florence Conte Conte Jacket Of Of U8wY5tx5q

Wij geloven in eigen kracht: de kracht van slachtoffers om hun leven weer in eigen hand te nemen. Blijf Groep helpt ze om in de opvang of in hun eigen omgeving een veilig leven op te bouwen. Met vertrouwen in de toekomst, voor zichzelf en voor hun kinderen.

Met onze hulp vinden vrouwen de kracht om hun leven weer in eigen hand te nemen.

Veiligheid met open vizier

Veiligheid is onze allereerste zorg. Veertig jaar ervaring heeft ons geleerd: veiligheid maak je samen. Om huiselijk geweld duurzaam te stoppen, zijn ook anderen nodig: familie, vrienden en – als het kan – de partner. Als er kinderen in het spel zijn, is het cruciaal dat (ex-)partners op een veilige manier met elkaar leren omgaan. Dit uiteraard wel alleen als de situatie het toelaat.

Daarom legt Blijf Groep niet alleen de nadruk op opvang, maar ook op het aanpakken van huiselijk geweld. Niet alleen op vluchten voor geweld, maar op het stoppen ervan.

Broek 1117137 Licht Bianco Met Blauwe Dames Streep AcwEqPBlijf Groep werkt veilig, toekomstgericht en met open vizier.

Expert in de hulp tegen huiselijk geweld

Blijf Groep heeft ongelooflijk veel geleerd van veertig jaar praktijkervaring. Hoe ontstaat huiselijk geweld? Hoe beheers je het? En hoe help je de kinderen die er middenin zitten?

Dit soort vragen hebben wij onszelf altijd gesteld, en die stellen wij nog steeds. Het heeft ons gemaakt tot een expert in de aanpak van huiselijk geweld. Wij verzorgen voorlichting en trainingen en delen onze expertise in online en offline publicaties. Onze methoden worden wetenschappelijk onderzocht; ze blijven zich ontwikkelen en worden steeds effectiever. We leren nog iedere dag bij en blijven permanent ontwikkelen.

Aan het verhaal van Blijf Groep wordt iedere dag geschreven.

 

Parajumpers Dames Jas Dames Parajumpers Jas Jas Zwart Dames Zwart Zwart Parajumpers Parajumpers Zwart Dames Jas Hooded Pocket Coat O Solid Long newe BqwYF

Voor hulp:

black Zwart Zipp off Fifty Broek 010 Cargo Outdoor Five Dames Wandelbroek Jolie Ewtzv

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112

Hulp aan kinderen

Parajumpers Zwart Parajumpers Dames Zwart Dames Jas Zwart Jas Jas Parajumpers Zwart Dames Parajumpers Dames Jas

Bekijk hier de filmpjes van onze trainingen voor kinderen en tieners

Truien Exclusieve Online Agentschap Best Superdry winkel Nederland xnZA4vpw

Film En nu ik

Film Kan Iemand Mij Horen

Klik hier om meer te lezen over ons aanbod voor kinderen.

Jas Jas Zwart Jas Parajumpers Dames Parajumpers Zwart Parajumpers Parajumpers Dames Zwart Jas Dames Dames Zwart

Copyright Blijf Groep 2018

PrivacyDisclaimer Nike Voor Zwarte Zwarte Sweaters Nike Heren IwwqrxZwart Parajumpers Jas Parajumpers Dames Zwart Jas Jas Parajumpers Dames Zwart Dames Jas Zwart Dames Parajumpers Vacatures

56 Jas Ultimate Service 56 Heren Snow Superdry � Lichtgrijs Uk9090 BPan8Bx